Internationale Vrouwendag vieringen

Woensdag 8 maart 2018: Internationale Vrouwendag

Hotel Centraal, Wilhelminaplein 3 in Someren

Kosten € 5,=

Op donderdag 8 maart vieren we in Deurne, Asten en Someren weer Internationale Vrouwendag. Dit keer wil DAS Vrouwen dat doen door een film te vertonen waarna we na afloop graag kort in discussie gaan met de aanwezige vrouwen en mannen. We hebben gekozen voor de film “Hidden figures” van de regisseur Theodore Melfi.

Hidden figures

“De film vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson. Drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Deze prestatie zou het vertrouwen van de natie herstellen en zou mensen, ongeacht ras of geslacht, inspireren om groots te dromen”.

Locatie: Hotel Centraal, Wilhelminaplein 3 in Someren. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de film begint om 19.45 uur. Na afloop, rond 21.45 uur, zullen we een drankje serveren en zal discussieleider Susanne de Groot een aantal stellingen presenteren aan de hand waarvan we kunnen napraten over de film. De avond wordt om ongeveer 22.30 uur afgesloten, na afloop is er natuurlijk alle gelegenheid om verder na te praten.

We hopen op een grote opkomst, ook mannen zijn van harte welkom.

Entreeprijs € 5,00 inclusief het drankje na afloop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s